Σανδάλια, το ιδανικό παπούτσι

Τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε το καλοκαίρι !

 

 

Αποτελούν ίσως το πιο διαχρονικό must have για την καλοκαιρινή σεζόν και είναι πάντα εδώ σε πολλά σχέδια και χρώματα για να απογειώσουν την εμφάνισή μας είτε είμαστε στην πόλη είτε στις διακοπές μας.

 

Τα δερμάτινα σανδάλια μπορούν να μας προσφέρουν άνεση, και με τους σωστούς συνδυασμούς ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Είτε επιλέξεις μια minimal εκδοχή τους είτε μια πιο λαμπερή με στρας, πέρλες ή μεταλλικά στοιχεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι άνετη και ταυτόχρονα κομψή !

 

Οι επιλογές, κάθε χρόνο, είναι πολλές και αρκεί να διαλέξεις το σωστό σανδάλι με το σωστό look για να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

 

Π.χ. τα αρχαιοελληνικά σανδάλια με τα πολλά δερμάτινα λουράκια επέλεξε  τα για τις πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις σου στην πόλη ή στο νησί με μακριά ή κοντά φορέματα, σορτς, ολόσωμες φόρμες.

 

Για μια πιο glamorous και λαμπερή εμφάνιση επέλεξε σανδάλια με στρας, πέτρες ή μεταλλικά στοιχεία που μπορούν να φορεθούν με το αγαπημένο σου φόρεμα στην βραδινή σου έξοδο.

 

Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα τακούνια σου, υπάρχουν επίσης και σανδάλια με πλατφόρμα για να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου βραδινά looks.

 

Σε κάθε περίπτωση, και για κάθε ώρα της ημέρας, τα σανδάλια είναι η αγαπημένη διαχρονική επιλογή της καλοκαιρινής μόδας !

 

Θα είναι πάντα στην ντουλάπα μας για να μας θυμίζουν πως το καλοκαίρι θέλει άνεση αλλά και στυλ ! 

 

Τόλμησε όλες τις εκδοχές τους και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δικαιώσει !

Shop now

Fashions fade... style is forever.

-Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel