1. 7.α) Τρόποι Αποστολής(Ισχύει για Ελλάδα)

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία «ΕΛΤΑ Courier» .

Υπάρχει το ενδεχόμενο οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο.

Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 2,50€ και τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,40€.


 Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης:
* 1-3 εργάσιμες μέρες για Χερσαία Ελλάδα
* 2-3 εργάσιμες μέρες για Νησιώτικη Ελλάδα και δυσπρόσιτους χερσαίους προορισμούς (όπως Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδος κλπ).

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email ή στο τηλέφωνο 211 800 1815 για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται πριν τις 16:00μ.μ. θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.
Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

* Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 4,00€ επιπλέον των παραπάνω χρεώσεων.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγο μη επαρκών στοιχείων του αποστολέα.

Στην δεύτερη περίπτωση το αρμόδιο τμήμα θα έρθει απευθείας σε επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα.

Παρ αυτα είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο info@instylecollection.gr και στο 211 800 1815

 

β) Τρόποι Αποστολής(Ισχύει για Κύπρο)

Οι παραγγελίες παραδίδονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία «ELTA » απευθείας στον χώρο όπου θα μας υποδείξετε.

Έξοδα αποστολής

 • Εconomy Delivery
  Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο αποστολής τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 6€. Η παράδοση γίνεται σε 3 με 6 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση αλλαγής τα έξοδα ανέρχονται στα 10€.
 • Express Delivery
  Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο αποστολής τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 20€. Η παράδοση γίνεται σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει Express Delivery τα έξοδα αλλαγής ανέρχονται στα 10€.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης

  • Economy Delivery
   Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη (έως τις 11:00 π.μ. ώρα Ελλάδος) θα αποστέλλονται την Πέμπτη και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3 με 6 εργάσιμες ημέρες.
  • Εxpress Delivery
   Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες πριν από τις 11:00 π.μ.(ώρα Ελλάδος) θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα, αεροπορικώς και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email ή στο τηλέφωνο 211 800 1815 για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγο μη επαρκών στοιχείων του αποστολέα ή δυσμενών καιρικών συνθηκών.